Voor groepen vanaf 6 personen vragen we een voorschot van 20 euro per persoon om no-shows te vermijden. Dit bedrag wordt vanzelfsprekend afgetrokken van uw uiteindelijke rekening. We danken u voor uw begrip in deze aangelegenheid.

Daarnaast willen we u vriendelijk verzoeken om uw menukeuzes van tevoren aan ons door te geven. Dit stelt ons in staat om uw maaltijd op maat te bereiden en ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke culinaire ervaring heeft bij Butcher.

U kunt uw reserveringsdetails en menukeuzes eenvoudig doorgeven via ons contactformulier op de website.

A la carte ook mogelijk, wel op voorhand door geven.  

Onderstaande formules dienen 2 dagen op voorhand doorgegeven te worden. 

info@butcherhasselt.be 

Tel: +32489717117

 

Menu 35 eu pp

1. Vitello tonato 

2. Souvlakis | aangepaste garnituren 

3. Tiramisu 

 

Menu 45 eu pp

Hapje van t huis. 

1. Runds Carpaccio, aged parmezaan 

2. Entrecote Butchers Choice

3. Ananas van bbq | Limoen sorbet 

 

Menu 65eu pp

Hapje van t huis 

1. Runds tar-taar 

OF Yellowfin Tonijn tar-taar (Op voorhand doorgegeven aub)

2. Ribeye Angus (herkomst Australië

30 dagen gerijpt, 200 dagen graangevoederd)

3. Chocolade Moelleux | Vanille ijs 

 

MENU BBQ 49 eu pp

MIX GRILL - BBQ COMBO'S 

Bbq ribs 

Piepkuiken 

Entrecote dry aged 

Chistora bbq worst 

 

Optie - vis (naar dagelijk aanbod) 

●Optie - veggie (chefs creatie) 

●Garnituren - salade, friet, saus niet per persoon wel op tafel om te delen.